από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός της Σίας Κοσιώνη LIVE στον ΣΚΑΪ - «Στραβομουτσούνιασε» γιατί δεν της άρεσαν τα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Στραβομουτσούνιασε

Στραβομουτσούνιασε

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 10:33

«Στραβομουτσούνιασε», γιατί δεν της άρεσαν αυτά που έλεγε ο Σταθάκης...

«Για φανταστείτε αυτό που έγινε εδώ με την καναδική εταιρεία (να κρίνει κυβέρνηση και πολιτικούς) να συνέβαινε ας πούμε στην Γερμανία», είπε ο Σταθάκης κι αυτό δεν… άρεσε καθόλου στην Σία, η οποία μάλλον προτιμά τη χώρα αποικία. Όπως επίσης – δεν της άρεσε – ότι δεν ήθελε να σχολιάσει τα «τσακίδια» του Καρανίκα. Γενικά δεν της άρεσαν αυτά που άκουγε από τον Σταθάκη. Η Σία Κοσιώνη διασυρθηκε για άλλη μία φορά ακούγοντας τον Γιώργο Σταθάκη να λέει τα αυτονόητα με στοιχεία και να επισημαίνει πως μιλάει για αυτά τα θέματα θεσμικά.

Ο διάλογος ήταν αποκαλυπτικός:

Σία: Να σας κάνω μία ευθεία ερώτηση κ. Σταθάκη. Εσείς τελικά τους θέλετε, γιατί αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι δεν τους θέλετε.

Σταθάκης: Θα σας πω ευθέως, γιατί μου είχε γίνει η ίδια ακριβώς ερώτηση, όταν είχα αναλάβει τα καθήκοντά μου. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η προσωπική μου άποψη.

Είμαστε μία συντεταγμένη χώρα με συνέχεια. Εδώ υπάρχει μία σύμβαση, με κάποιους όρους και εμείς σαν πολιτεία πρέπει να διασφαλίσουμε τους όρους αυτούς.

Σία: Για την ανακοίνωση – τελεσίγραφο της εταιρείας τι έχετε να απαντήσετε.

Σταθάκης: Εγώ θεωρώ ότι η προχθεσινή τοποθέτηση περί τελεσιγράφου είναι πυροτέχνημα, είναι άνευ ουσίας. Δεν είναι σοβαρή τοποθέτηση μιας εταιρείας η ταύτιση με κάποιο κόμμα. Φαντάζεστε να γινόταν κάτι τέτοιο στην Γερμανία; Που ζούμε; Είμαστε μία ευρωπαϊκή χώρα…  (Με πληροφορίες από nonews-news.blogspot.gr)

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τον ατελείωτο διασυρμό της Σίας Κοσιώνη που έδειξε να ειναι πιο φανατική και από τον διευθύνοντας σύμβουλο της Eldorado Gold.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή