από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας

Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017

Με διάθεση να κάνει πολλές και μεγάλες αποκαλύψεις εμφανίστηκε στη χθεσινή εκπομπή του Λιάγκα ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο Late Night για τη συνεργασία με τον σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το λόγο που τώρα στον σταθμό του Μαρινάκη (Παραπολιτικά) λέει κάθε μέρα ότι θα μείνει ένα χρόνο και μετά βλέπουμε: «Γιατί είμαι κουρασμένος. Σχηματοποιώ ένα κοινό κάτω. Είμαι 8-9 μήνες. Τα ποσοστά που μας δίνουν τώρα είναι γύρω στο 5% και ανεβαίνουν διαρκώς. Θα σου πω όμως κάτι. Δεν ξέρω αν θα μείνω… Τους είπα ότι θα κάνω 160 εκπομπές. Το μόνο που έβαλα πλάτη και τους είπα είναι ότι εγώ που έκανα δίωρα θα κάνω πλέον 3 ώρες».

Για τα λεφτά που παίρνει τώρα από τον Μαρινάκη στα Παραπολιτικά κ: «Κοίταξε να σου πω. Τα λεφτά που παίρνω από τον Μαρινάκη είναι αυτά που νομίζω ότι καλύπτουν ένα ραδιοφωνικό μέγεθος σαν το δικό μου. Δεν θέλω να είμαι αλαζόνας, αλλά σηκώνομαι από τις 06:00, γράφω 2.000 λέξεις, κάνω σκαλέτα, κάνω με τον Καλαμαράκη επιμέλεια μουσικής και ραδιοσκηνοθεσία. Αυτό που παράγω δεν είναι μόνο οι φωνές μου. Άλλωστε αν έπαιρνε έναν ποδοσφαιριστή από τη Γουέστ Χαμ ή τη Φούλαμ θα τον πλήρωνε».

(Με πληροφορίες από dailymedia)

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή