από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χοντρό παρασκήνιο: Γιατί καθυστερεί η μεταβίβαση του Epsilon στον Ιβάν Σαββίδη

Ιβάν Σαββίδης και Epsilon

Ιβάν Σαββίδης και Epsilon

Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017

Καθυστερήσεις προκαλεί με κάθε ευκαιρία ο Φίλιππος Βρυώνης – σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά σε καμία περίπτωση το deal της εξαγοράς του «Εψιλον» από τον Ιβάν Σαββίδη δεν απειλείται. Αντίθετα θα ολοκληρωθεί κανονικά, όχι βέβαια στο χρόνο που αρχικά προέβλεπε το σχέδιο, εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων, αλλά στο επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος του έτους.

Με άλλα λόγια θα χρειαστούν, από 40 έως 60 ημέρες ακόμη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να μπει το κανάλι σε νέα τροχιά.

Παρόλα αυτά οι καθυστερήσεις που παίζει η πλευρά Βρυώνη – όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, προφανώς δημιουργούν εμπλοκές στην απρόσκοπτη λειτουργία του σταθμού… Κάποια στιγμή όμως εξαντλούνται, αφού ο εν λόγω επιχειρηματίας – έτσι κι αλλιώς, δεν έχει σχέδιο και προοπτική, δεδομένου ότι δεν μπορεί να οδηγήσει το κανάλι στη νέα εποχή, μιας και δεν διαθετει την οικονομική επιφάνεια για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες! Σημειώνεται ότι στην περυσινή δημοπρασία δεν κατάφερε να καταθέσει ούτε καν την απαιτούμενη εγγυητική!

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα τον εμποδίσει να ροκανίζει το χρόνο για όσο μπορεί ακόμη!

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή