από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Θύματα του Μαυρίδη: Η Σία Κοσιώνη και ο ΣΚΑΪ ξεφτιλίστηκαν διαβάζοντας τα ρεπορτάζ της πλάκας του γραφικού, ακροδεξιού liberal.gr

Η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη

Δ Ι Α Σ Υ Ρ Θ Η Κ Α Ν
Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017

Από την αρχή η πληροφορία της πώλησης του KONTRA CHANNEL είχε κάτι αστείο, αν όχι φαιδρό! Και εξηγούμαστε. Αφορούσε την πώληση ενός καναλιού ιδιοκτησίας ενός κεφαλονίτη του Γιώργου Κουρή που αποτελεί από μόνος του κατηγορία στην ιστορία των media… Διοχετεύτηκε σε ένα δεξιό – φιλελεύθερο σάιτ ενός ανερχόμενου εκδότη που στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή τον Θανάση Μαυρίδη… Και οι εμπνευστές της τοποθετούσαν πολιτικά τον αγοραστή στην εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τους 53+, αφού έβαλαν τον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο επικεφαλής του σχήματος που θα «τρέξει» το κανάλι!

Είναι προφανές ότι το τερμάτισαν!

Δεν είναι όμως οι μόνοι! Μιας και αντίστοιχη διάθεση είχαν και στον ΣΚΑΙ, αφού στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων φιλοξενήθηκε ρεπορτάζ που έλεγε στο περίπου: σύμφωνα με πληροφορίες (;) πωλήθηκε το KONTRA CHANNEL του Γιώργου Κουρή σε κυπριακό fund… Διαβάζοντας στην ουσια το κείμενο που πρωτοδημοσίευσε το σάιτ Liberal (του Θανάση Μαυρίδη)… Και κατέληγε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ: σύμφωνα με πληροφορίες (;) τη διεύθυνση του σταθμού θα αναλάβει ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θοδωρής Μιχόπουλος που το διαψεύδει! Αλάλου!

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή