από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Φουρθιώτη

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018

Από 8 Ιανουαρίου ξεκινά το πρόγραμμα του Party FM, συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mad, έχουν κλείσει μεγάλα ονόματα συνεργασία με τον σταθμό, που εκπέμπει στους 104. Γενικός διευθυντής παραμένει ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ διευθυντής προγράμματος είναι ο έμπειρος Μάνος Μαγιάτης.

Ο Μάνος Μαγιάτης είναι και αυτός που θα σηκώσει το “βάρος” της πιο ανταγωνιστικής ραδιοφωνικής ζώνη, το πρωινό 7-10. Γι’ αυτό ο σταθμός έριξε στη μάχη της ακροαματικότητας ένα δυνατό χαρτί, το οποίο είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει ραδιοφωνική συνεργασία: την Ελεονώρα Μελέτη.

Στο πρόγραμμα του σταθμού, όμως, έχουν ενταχθεί κι άλλα δυνατά πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή (Δείτε εδώ τι έγραψε η ίδια σχετικά στο blog της)

Πριν λίγες ώρες ανέβηκε Instagram story στο προφίλ του φωτογράφου Γιώργου Σταματίου από τα γυρίσματα κάποιου τρέιλερ για την ενίσχυση του δυναμικού του σταθμού με τις 2 παρουσιάστριες!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει κανονικά την εκπομπή του Epsilon, αφού η νέα του επαγγελματική δραστηριότητα δεν επηρεάζει την συνεργασία του με το κανάλι!

πηγή: youweekly.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή