από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

«Όχι ο Αλαφούζος. Αυτός άρπαξε 10 εκατ. ευρώ...» - Απίστευτο ξέσπασμα οργής για τον άνθρωπο του ΣΚΑΪ από τον Βερύκιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμος Βερύκιος

Ο Δήμος Βερύκιος

Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 13:23

Ποιος είδε τον Δήμο Βερύκιο και δεν τον φοβήθηκε το πρωί της Παρασκευής. Ο αντιπρόεδρος του ALPHA σχολίασε μέσω της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών και ξέσπασε κατά του Τούρκου παραγωγού του Survivor Acun Ilicali.

«Όταν λέω ότι τα έξι κανάλια θα πρέπει στην καινούρια “έρημο” να λειτουργούν έξυπνα επιχειρηματικά, θα φέρω το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Τούρκου με το Survivor που πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα, άρπαξε από την πίτα της ελληνικής τηλεόρασης πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ από την ελληνική διαφήμιση. Ο Τούρκος, όχι ο ΣΚΑΪ! Όχι ο φίλος μου ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Τούρκος! Άρπαξε 10 εκατομμύρια ευρώ από την ελληνική τηλεόραση και τα πήγε στην Τουρκία για να τα επενδύσει», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

Ο αντιπρόεδρος του ALPHA συνέχισε λέγοντας: «Έφεραν τον Τούρκο πέρυσι μέσα σε μια νύχτα που τους έπιασε η παραζάλη με τις… μην τις χαρακτηρίσω, του φίλου μου του Νίκου, μέσα σε μια νύχτα με τις άδειες, και ήρθε ο Τούρκος εδώ, άρπαξε 10 εκατομμύρια από την ελληνική τηλεόραση κι έγινε Λούης! Και θέλει φέτος να αρπάξει περισσότερα. Ήρθε ο Τούρκος, ο φίλος του Ερντογάν, μας άρπαξε τα μυαλά -γιατί μας τα έκανε πουρέ- και τα λεφτά!».

Στη συνέχεια επεσήμανε τις αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν στο τηλεοπτικό τοπίο. Εμμέσως έστειλε και τα δικά του μηνύματα στο εσωτερικό του ALPHA: «Τώρα στα κανάλια, τα έξοδα θα είναι περισσότερα γιατί επιβάλλεται να περάσουν σε μια αναβάθμιση της τεχνολογίας τους. Θα έχουν λιγότερα έσοδα γιατί η πίτα έχει αυξομειώσεις. Είναι μονόδρομος δύο πράγματα: η εξεύρεση δυνατοτήτων συνεργασιών και η περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων. Αναπόφευκτα, στη μείωση των λειτουργικών εξόδων μπαίνει και η επαναδιαπραγμάτευση τυχόν ακριβών, μεγάλων συμβολαίων. Πλέον, όσα παίρνεις, όχι μόνο πρέπει να τα φέρνεις, αλλά πρέπει να φέρνεις τουλάχιστον διπλάσια, τριπλάσια. Αυτό απαιτεί δύσκολες αποφάσεις που έρχονται σε ρήξη με τα κατεστημένα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή