από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Μεταφραφή ΒΟΜΒΑ στα media - Φεύγει από τον ΑΝΤ1 και πηγαίνει στο Epsilon του Ιβάν Σαββίδη

Epsilon

Epsilon

Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018

Μια είδηση που έχει αναστατώσει πολύ τους καλά γνωρίζοντες τα τηλεοπτικά κάνει εδώ και μερικές ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 στο δυναμικό του, ετοιμάζεται να… μετακομίσει στο Epsilon χωρίς καν να έχει λήξει το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Το ρεπορτάζ αφορά στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος μπορεί μεν να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Dancing With The Stars», ωστόσο το 15% τηλεθέαση που αγγίζει το συγκεκριμένο project δε μοιάζει ν τον ενθουσιάζει.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που το δικό του «Late Night» κόπηκε από το πρόγραμμα του σταθμού με συνοπτικές διαδικασίες παρότι έφτανε το 25% στους πίνακες της Nielsen.

Ο Γιώργος φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να σπάσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την τηλεοπτική του πορεία στο Epsilon, με προορισμό το «X Factor» τα δικαιώματα του οποίου πρόσφατα απέκτησε το κανάλι. Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο και πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα που οι τηλεθεατές τιμούν κάθε σεζόν που προβάλλεται.

Λέτε τελικά να εγκαταλείψει το πλοίο ο Γιώργος Λιάγκας;

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή