από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Αυτός είναι πίσω από...» - Καταγγελία ΒΟΜΒΑ του Φουρθιώτη για καναλάρχη που αλλάζει τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018

Νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο θέτει η καταγγελία του Μένιου Φουρθιώτη κατά της εταιρείας Τηλεοπτικής Ελληνικής.

Πρόκειται για μια από τις έξι εταιρείες που κατέθεσε φάκελο για να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια. Θυμίζουμε ότι ως εκπρόσωπος της εταιρείας είχε εμφανιστεί στο ΕΣΡ ο Μάκης Γιομπαζολίας ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα πράγματα για την εταιρεία.

Ο Μένιος Φουρθιώτης με την καταγγελία του ζητά να ελεγχθούν τα στοιχεία της εταιρείας υποστηρίζοντας ότι πίσω από αυτήν είναι ο Φίλιππος Βρυώνης. Ακόμη ζητά να ελεγχθεί και η προέλευση της εγγυητικής επιστολής των 3,5 εκατ. ευρώ που κατατέθηκε στο ΕΣΡ.

Σύμφωνα με ετοιχεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών η ημερομηνία ολοκλήρωσης της καταχώρησης της εταιρείας είναι η 10/1/2018, δηλαδή η ημέρα λήξης της προθεσμίας των αιτήσεων για τηλεοπτική άδεια. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 6.630.000 ευρώ, ποσό που αναλαμβάνεται ολόκληρο από την ιδρύτρια και μοναδική μέτοχο εταιρεία με την επωνυμία SE.KA. INTERNATIONAL SERVICES LTD, η οποία έλαβε 6.630.000 ονομαστικές μετοχές, συνολικής αξίας 6.630.000 ευρώ.

Ως πρόεδρος αναφέρεται ο Μάκης Γιομπαζολίας, αντιπρόεδρος εμφανίζεται η κα Σοφία Ζησιμοπούλου και μέλη του ΔΣ οι κ.κ Δημήτρης Ράπτης και Βαγγέλης Γκιουγκής.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή