από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Η απόφαση του ΣΚΑΪ που προκάλεσε την οργή των τηλεθεατών - Τους στόλισαν κανονικά

ΣΚΑΙ

ΣΚΑΙ

Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018

Μια απόφαση του ΣΚΑΪ σε συνεργασία πάντα με τον Τούρκο παραγωγό στο Survivor 2 έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό και θύελλα διαμαρτυριών από οπαδούς του ριάλιτι στο κανάλι του Φαλήρου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ είναι να να μην προβάλλεται το τρέιλερ μετά το επεισόδιο, όπως κάθε φορά, αλλά να το βγάζουν 2 ώρες πριν το νέο επεισόδιο.

Αυτό δεν αρέσει σε κανέναν, αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το τι θα δουν στο επόμενο επεισόδιο και ταυτόχρονα αυτή η αλλαγή χωρίς ενημέρωση απομακρύνει συνεχώς το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Youweekly.gr, μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού παίρνει συνεχώς τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΙ και κάνει παράπονα για την αλλαγή αυτή. Ο εκνευρισμός αυτός ασφαλώς φαίνεται και στο Twitter αφού «στολίζουν» τον σταθμό για αυτή την κίνηση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές η αλλαγή έγινε μετά από εντολή του Τούρκου παραγωγού, καθώς το συνεργείο του δεν στέλνει το τρέιλερ νωρίτερα. Μάλιστα, αυτό γίνεται γιατί, διότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τραβήξουν τα επεισόδια παραπάνω, για να μην τελειώσει νωρίτερα το ριάλιτι από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Αυτό τους κάνει να μοντάρουν και να ξε-μοντάρουν πλάνα, να κολλάνε πλάνα από άλλα επεισόδια και με το κόψε-ράψε να δημιουργείται ένα επεισόδιο. Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, το να «δημιουργήσεις» ένα επεισόδιο με εντελώς διαφορετικά πλάνα από άλλες ημέρες, θέλει χρόνο. Όπως μεταφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr: «Τα αγωνίσματα έχουν φτάσει να γυρίζονται την προηγούμενη ημέρα και οπως καταλαβαίνεις κάποια στιγμιότυπα από την καλύβα μπορεί να είναι από άλλη ημέρα…».

Αυτή η αλλαγή, όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, έγινε με την διαδικασία της ένωσης, μετά από τις πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις αφού βγήκαν εκτός προγραμματισμού. Επομένως, δεν γίνεται επίτηδες ότι δεν βγάζουν τρέιλερ, απλώς δεν το έχουν έτοιμο, αφού… δεν είναι καν έτοιμο το επεισόδιο που θα προβληθεί την επόμενη ημέρα.

Μάλιστα για να «τραβήξουν» το ριάλιτι, μέχρι τις 15 Ιουλίου που θα είναι ο τελικός, θα «κόψουν» και άλλο αγώνισμα ασυλίας και δεν θα έχουμε αποχώρηση…

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή