από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Φοβερές αποκαλύψεις από πασίγνωστη δημοσιογράφο για τον Αυτιά και τον ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς

Τρίτη, 08 Μάιος 2018

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

Το ενδιαφέρον μονοπώλησε ξανά η αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ ύστερα από 9 χρόνια συνεργασίας, με την ίδια να δίνει μία πολύ διαφορετική εκδοχή από ό,τι είχαμε ακούσει μέχρι τώρα.

Η ίδια δεν φάνηκε πρόθυμη να δώσει πολλές λεπτομέρειες ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για όσα έχουν ακουστεί περί της «απόφασής» της να εγκαταλείψει το κανάλι του Φαλήρου.

Τι δήλωσε;

«Δεν έχουμε επαφές. Καμιά φορά η ζωή σε αναγκάζει με ανθρώπους με τους οποίους γνωρίστηκες κάποτε να καταλήγεις έτσι ακριβώς όπως γνωρίστηκες, σαν δύο ξένοι.

Δεν έχω κανένα παράπονο, απλώς σου εξηγώ ότι καμιά φορά στις συνεργασίες καμιά φορά στις συνεργασίες οι άνθρωποι καταλήγουν έτσι όπως ξεκινούν, σαν δυο ξένοι. Εσύ μιλάς με όλους τους συνεργάτες που είχες στο παρελθόν; Καμιά φορά δεν αλλάζεις σελίδα, κλείνεις το βιβλίο και προχωράς. Ήμασταν στην εκπομπή 9 χρόνια.

Δεν αποφάσισα να αποχωρήσω από τον ΣΚΑΪ. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έχει γίνει. Εγώ αποχώρησα από την εκπομπή του Αυτιά. Δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο στην εκπομπή αυτή. Πάλι γι’ αυτόν θα λέμε;

Θα συνέχιζα στην εκπομπή του αγαπητού κυρίου Χατζή, αλλά τελικά πριν καν καταλήξω να είμαι στην εκπομπή -είχα κάνει και το πρώτο μου ρεπορτάζ που δεν έπαιξε ποτέ τότε, δεν πρόλαβε- με ειδοποίησαν ότι απολύομαι», είπε χαρακτηριστά βάζοντας οριστική τελεία.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή