από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σοκ και δεος: Σήμερα ο Τριανταφυλλόπουλος έβγαλε στη φόρα τις τηλεφωνικές συνομιλίες για το Noor1 (HXHTIKA)

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2020

Συνεχίζει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. 

Διαβάσε το ρεπορτάζ του zougla.gr: 

Όπως επισημάνθηκε στις δύο προηγούμενες αναρτήσεις από το zougla.gr, το νομίμως υποκλαπέν υλικό από τον κοριό της ΕΥΠ, που αφορά στις τηλεφωνικές συνομιλίες του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του είτε μεταξύ τους είτε με τρίτα πρόσωπα, έχει γίνει αποδεκτό και ήδη έχει αποσταλεί στο δικαστήριο που εκδικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση NOOR1 με τους τρεις τόνους ηρωίνη που έφθασαν στην Ελευσίνα από τον Περσικό Κόλπο.

Σημειώνεται πως οι νόμιμες υποκλοπές με εντολή Εισαγγελέα πραγματοποιήθηκαν για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων που αφορούν την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο, στην οποία κατηγορούμενος είναι ο εφοπλιστή Βαγγέλης Μαρινάκης. Όμως διαπιστώθηκε από τις ανακριτικές αρχές πως στις συνομιλίες αυτές εμπεριέχονται και στοιχεία που αφορούν σε άλλες υποθέσεις, επίσης σοβαρές, όπως κλοπή και διακίνηση καυσίμων, λαθρεμπορία τσιγάρων, φοροαποφυγή, διακίνηση μαύρου χρήματος κ.λπ. Παράλληλα διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες αρχές πως στο υλικό έχουν καταχωριστεί πληροφορίες που έχουν σχέση με την υπόθεση NOOR1 .

Ενδεικτικό είναι το περιεχόμενο του διαβιβαστικού που συνοδεύει αυτό το υλικό, το οποίο εστάλη στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η δίκη σε 2ο βαθμό για το NOOR1. Το διαβιβαστικό επισημαίνει στην Πέμπτη  παράγραφο:

«Β) Αναφορές και σχέσεις στο πλοίο "NOOR1" το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση μεταφοράς, στην Ελληνική επικράτεια, πλέον των δύο τόνων ηρωίνης (Φάκελοι: 4, 6, 9, 10, 13, 17, 19, 23, 24, 27, 29, 30, 34, 37, 39, 40, 57, 61, 66, 68, 78, 80, 91, 93, 103,105,111,117,121A,121B). Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι σε μία συνομιλία που είχε ο ΚΟΤΣΩΝΗΣ Αιμίλιος με τον ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ Μάκη γίνεται αναφορά για την ανάγκη ίδρυσης εταιρείας με έδρα το Ντουμπάι των Η.Α.Ε (Residency) (Φάκελος:111)».

Ακούστε τα ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΔΩ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή