από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Καταιγιστικές εξελίξεις: Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου

Ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου

Ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου

Η ελληνική αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τους τρεις δράστες της επίθεσης κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου και πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες!
Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019

Στην τελική ευθεία μπαίνει -όπως όλα δείχνουν- η εξιχνίαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου, αφού οι ανακριτικές αρχές κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτοποίηση και των τριών δραστών της επίθεσης.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League με τα αρχικά Δ.Μ. που μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν το λευκό Polo, που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στην Λάρισα και ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της και έναν εξωδιοικητικό παράγοντα.

Όπως αναφέρει το blog του Κυριάκου Θωμαΐδη dikisports.blogspot.com χαρακτηριστικά: «Η ταυτοποίηση έγινε με δύο ερασιτεχνικά video και με τις κάμερες ασφαλείας είτε της περιοχής που έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός είτε της Εθνικής οδού.  Το πλέον εντυπωσιακό στιγμιότυπο που καταγράφηκε στην επιστροφή των δραστών προς την Αττική, είναι η στάθμευση του αυτοκινήτου σε Sex Shop! Και οι τρεις επιβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα, αλλά δεν διευκρινίστηκε ακόμη αν αγόρασαν κάτι».

sdna.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή