από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Γιαννακόπουλος: «Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από το Κύπελλο Ελλάδας υποχρέωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε επίσκεψη στη σημερινή προπόνηση. Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ μίλησε με «σκληρή γλώσσα» σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους. 

«Γνωρίζω που πάτε τα βράδια και τι κάνετε. Έτσι και μάθω ότι σε μέρα εκτός ρεπό, είστε έξω και πίνετε, θα προχωρήσω σε βαρύτατα πρόστιμα και θα σας λύσω τα συμβόλαια», είπε απευθυνόμενος στους παίκτες, υπογραμμίζοντας ότι... «περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας» για την ήττα-αποκλεισμό από τον Προμηθέα.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεχώρισε τον Νικ Καλάθη, τον οποίο και χαρακτήρισε υπόδειγμα αθλητή.

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν είχατε τα... να βγείτε να ζητήσετε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας. Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές. Χάσατε από μια ομάδα που έχει μπάτζετ μικρότερο από το κόστος των παπουτσιών σας. Ήδη έχετε κάνει δύο ήττες εκτός προγράμματος στην Ευρωλίγκα. Είναι ντροπή για το σύλλογο και πρέπει να καταλάβετε που παίζετε», είπε αρχικά ο Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Γνωρίζω που πάτε τα βράδια και τι κάνετε. Έτσι και μάθω ότι σε μέρα εκτός ρεπό, είστε έξω και τα πίνετε, θα προχωρήσω σε βαρύτατα πρόστιμα και θα σας λύσω τα συμβόλαια. Στις νίκες είστε καλοί, στους πανηγυρισμούς είστε πρώτοι στις φωτογραφίες! Στις ήττες εξαφανίζεστε».

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή