από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ξεφτίλα! Aπίθανοι συμμορίτες περιμένουν τηλέφωνο...» - Eυθεία επίθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ (ΦΩΤΟ)

«Ξεφτίλα! Aπίθανοι συμμορίτες περιμένουν τηλέφωνο...» - Eυθεία επίθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ (ΦΩΤΟ)
Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2020

Σε νέα καταγγελία προχώρησε ο ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λάβει το σκεπτικό της απόφασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ κάνει λόγο για συμμορίτες.

Παράλληλα κάνει ευθεία επίθεση τόσο προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και κατά συγκεκριμένων μελών της Επιτροπής, ο ρόλος των οποίων κρίνεται τουλάχιστον θολός.

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν ρίξει από την πρώτη στιγμή τα βέλη τους τόσο στον πρόεδρο της Επιτροπής, Νίκο Τζουλάκη, όσο και στους κ.κ. Αρκούδη, Φαραντούρη, εναντίον των οποίων έχει γνωστοποιήσει πως θα κινηθεί νομικά.

Η οργισμένη ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά: «30.01.2020 ώρα 11:02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020. Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό. Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Ξεφτίλες!».

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή