από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ανακοίνωση - κόλαφος από τον ΠΑΟΚ για τα κακουργήματα για τα οποία ελέγχονται Αυγενάκης και ΕΕΑ

Ανακοίνωση - κόλαφος από τον ΠΑΟΚ για τα κακουργήματα για τα οποία ελέγχονται Αυγενάκης και ΕΕΑ
Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2020

Νέα τοποθέτηση του ΠΑΟΚ που ακόμη περιμένει να... γραφτεί έστω μια υποτυπώδης «τεκμηρίωση» για την ΕΕΑ! Τι αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και τυχόν ποινικών ευθυνών του Λευτέρη Αυγενάκη και των μελών της επιτροπής - Έρχονται νέες αποκαλύψεις, όπως υπογραμμίζουν!

Για τους Θεσσαλονικείς είναι σοκαριστικό το γεγονός πως ένας Υπουργός και τα μέλη του ερευνώνται για κακουργήματα και σε όλους φαίνεται φυσιολογικό. Κάτι που σε δεύτερη ανάγνωση δείχνει την παντελή έλλειψη αξιοπιστίας της συγκεκριμένης σύνθεσης της επιτροπής.

Αναφορικά με το σκεπτικό της γνωμοδότησης που αγνοείται από τις 27/1, τονίζουν πως εν μέσω της δίκης των στημένων αγώνων, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων, είναι δύσκολο να βρεθεί χρόνος από τη νομική υπηρεσία έστω για μια υποτυπώδης «τεκμηρίωση».

Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν πως τα αποτελέσματα εκτός γηπέδου δεν έχουν καμία σχέση με το... στήσιμο που επιχείρησαν Αυγενάκης, ΕΕΑ και ο εντολέας του κατά του ΠΑΟΚ, απαιτώντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή