από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτη γκάφα από το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού κατά την εκδίκαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020

Η ένσταση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την πρόσθετη παρέμβαση των «ερυθρόλευκων», το αίτημα για αποβολή τους και η απόφαση της Προέδρου.

Σε μία απίστευτη γκάφα υπέπεσε ο Ολυμπιακός στην υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, που συζητήθηκε την Δευτέρα (24/2) το μεσημέρι στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ειπώθηκε ότι η πρόσθετη παρέμβαση των «ερυθρόλευκων» είναι άκυρη και κατατέθηκε μάλιστα η σχετική ένσταση και αίτημα για αποβολή των νομικών του από την αίθουσα.

Συγκεκριμένα, το νομικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά παρουσίασε εξουσιοδότηση με υπογραφή του Δημήτρη Αγραφιώτη που είναι β’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Όπως αναφέρει ωστόσο το «sdna.gr», ο κανονισμός όμως, έχει αλλάξει και δεν απαιτείται υπογραφή από τον διευθύνοντα σύμβουλο ή τον δικηγόρο (όπως) ίσχυε αλλά υποχρεωτικά από δικηγόρο.

Η ίδια ένσταση έγινε και για την πρόσθετη παρέμβαση της ΑΕΛ που παρουσίασε έγγραφο με υπογραφή του Σωτήρη Μάρκου (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος). Ούτε ο Δ. Αγραφιώτης, ούτε ο Σ. Μάρκου είναι δικηγόροι.

Η Πρωτοδίκης Μαρία Τσαγκιά επιφυλάχθηκε να απαντήσει με την έκδοση της απόφασης αλλά οι πρόσθετες παρεμβάσεις είναι άκυρες και δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη όσα ειπώθηκαν τόσο από τον Ολυμπιακό αλλά και από την ΑΕΛ στην εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: thessports.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή