από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το στίγμα του - Αυτοί είναι οι στόχοι της επόμενης ημέρας στον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης

Κυριακή, 05 Απρίλιος 2020

Το στίγμα του για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο.

Ο διοικητικός ηγέτης των νταμπλούχων ξεκαθάρισε στους δύο στενούς συνεργάτες του ότι στόχος του είναι η ομάδα να συνεχίσει να μεγαλώνει με στόχο κάποια στιγμή να γίνει αυτάρκης.

«Στόχος μας είναι ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις», ανέφερε μεταξύ άλλων Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στην αναγκαιότητα να μείνουν όλοι υγιείς

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τονίζοντας ότι προτεραιότητά του αποτελεί η ασφάλεια και η υγεία των όλων στην ομάδα.

Μάλιστα επισήμανε ότι «μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας».

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μετέφερε στους στενούς συνεργάτες του και την πρόθεση να κάνει τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή