από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Βόμβα»: Στοιχεία για υπόθεση πολυδιοκτησίας του Ολυμπιακού με δύο ΠΑΕ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη

Σαββίδης και Μαρινάκης

Σαββίδης και Μαρινάκης

Παρασκευή, 17 Απρίλιος 2020

Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει ο ΠΑΟΚ. Πήγες της ΠΑΕ ανέφεραν στην «Live Sport» ότι «ομάδα ειδικών συλλέγει στοιχεία και εξετάζει το ενδεχόμενο αν μπορεί να δέσει θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με δύο ΠΑΕ της Supe League 1».

Σε περίπτωση που βρεθούν στοιχεία που να αποδεικνύουν την συγκεκριμένα παράβαση, τότε θα γίνει αναλυτική ενημέρωση στον Ιβάν Σαββίδη και αυτός θα αποφασίσει αν θα καταγγελθεί ή όχι σχετική καταγγελία στην ΕΕΑ.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» προσανατολίζονται να παίξουν φουλ επίθεση, παρότι ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους σαφή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός ασκεί επιρροή σε δύο ΠΑΕ. Για τον λόγο αυτά τα στελέχη του ΠΑΟΚ είναι προσεκτικά και τονίζουν ότι βρίσκονται στη διαδικασία συλλογής στοιχείων.

Είναι ξεκάθαρο ότι η μετριοπαθής στάση που κρατούσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα περισσότερα θέματα που αφορούσαν τις δικαστικές υποθέσεις ανήκει στο παρελθόν. Υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης ακόμα περισσότερο του νομικού τμήματος προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις που έρχονται κατά του Ολυμπιακού.

Στις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να κυνηγήσουν την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου υπήρχαν καταγγελίες των παικτών για διάφορα… περίεργα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

(Με πληροφορίες από sdna.gr)

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή