από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ραγδαίες εξελίξεις για Μαρινάκη και... εγκληματική οργάνωση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ραγδαίες εξελίξεις
Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016

Ούτε η νέα αίτηση εξαίρεσης του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου βρήκε ανταπόκριση καθώς και το Συμβούλιο Εφετών την απέρριψε. Αδειάζει η κλεψύδρα πλέον για την εγκληματική οργάνωση, θέμα χρόνου οι εξελίξεις...

Η τελευταία και ίσως πιο καθοριστική αίτηση εξαίρεσης που είχε υποβάλλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά του Σταμάτη Δασκαλόπουλου ειχε ξανά αρνητική εξέλιξη για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Γιατί ήταν η πιο καθοριστική; Διότι πήγε προσωπικά στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου να καταθέσει το αίτημα εξαιρέσεως και παράλληλα είχε ζητήσει να παραστεί αυτοπροσώπως ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών! 

 Η απορριπτική πρόταση ήρθε από το συμβούλιο εφετών υπό την προεδρία του Ανδρέα Παπαδημητρίου και ενώ είχε προηγηθεί απορριπτική πρόταση του Εισαγγελέα, Χρήστου Κούμπη.

 Πλέον τα περιθώρια σε ό,τι αφορά τις αιτήσεις εξαιρέσεως στενεύουν. Και αυτό διότι κάθε φορά που θέλει κάποιος κατηγορούμενος να καταθέσει μια νέα αίτηση εξαίρεσης πρέπει να αναφέρεται κι ένας νέος λόγος. 

Όταν ολοκληρωθούν οι αιτήσεις εξαιρέσεως αναμένεται να γίνει γνωστή η πρόταση του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου για το ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη για την γνωστή  υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.

Και βεβαίως η πιθανή παραπομπή κάποιων προσώπων θα σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις... 

sdna.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή