από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΒΡΩΜΙΕΣ διωκόμενου για την «εγκληματική οργάνωση» για τη μητέρα και τη γυναίκα του Κοντονή (ΒΙΝΤΕΟ)

Προύντζος

Προύντζος

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - Ξεφτίλα και αηδία
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016

Ούτε η σύζυγος, ούτε η μητέρα του Σταύρου Κοντονή «γλίτωσαν» από την επίθεση που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, Νίκος Προύντζος.

 

Το κορυφαίο στέλεχος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για όλους όσοι δεν γνωρίζουν έχει παραπεμφθεί σε δίκη κακουργηματική απιστία για το σκάνδαλο της «Κάρτας Υγείας» της ΕΠΟ και επίσης διώκεται ποινικά για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο για δύο αδικήματα: α) Ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, β) Δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο Νίκος Προύντζος μιλώντας σε εκδήλωση για την κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων έκανε μία άνευ προηγούμενου επίθεση τόσο στον Σταύρο Κοντονή, όσο και στον Αλέξη Τσίπρα! «Κάτι Κοντονήδες και κάτι Τσίπριδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μία συμμορία πολιτικών», είπε μεταξύ άλλων το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτά και συνέχισε την επίθεση με χυδαίους χαρακτηρισμούς, κυρίως, προς το πρόσωπο του Σταύρου Κοντονή! Έφτασε, μάλιστα, να αναφερθεί στην μητέρα και τη γυναίκα του! «Αυτός θα μάθει που βαράει τη μάνα του, γιατί τον έδιωξε η γυναίκα του και όλα τα υπόλοιπα! Θα τα μάθει γρήγορα», υπογράμμισε! Αηδία και ξεφτίλα...

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Νίκος Προύντζος από το sdna.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή