από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΣΚΛΗΡΗ απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην «αήθη επίθεση» των Παραπολιτικών στον Κοντονή

Ο Σταύρος Κοντονής

Ο Σταύρος Κοντονής

Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016

Ανακοίνωση με την οποία πήρε θέση για την επίθεση της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή εξέδωσε το τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για σάπιο σύστημα που καταρρέει ενώ αναφέρει ότι ήρθε η ώρα για εκδημοκρατισμό του ελληνικού αθλητισμού.

«Το σάπιο σύστημα καταρρέει! - Ήρθε η ώρα για για τον εκδημοκρατισμό του ελληνικού αθλητισμού!

Η αήθης δημοσιογραφική επίθεση από την εφημερίδα "Παραπολιτικά" σε οικεία πρόσωπα του Υφυπουργού Αθλητισμού, η επίθεση δηλαδή σε άσχετους με τον αθλητικό χώρο συμπολίτες μας, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη πως το σάπιο σύστημα που λυμαίνεται τον ελληνικό αθλητισμό βρίσκεται σε κατάρρευση και δείχνει το πιο αποκρουστικό πρόσωπό του.

Τη στιγμή λοιπόν που εντείνονται οι προσπάθειες για τον εκδημοκρατισμό και τη διαφάνεια στον ελληνικό αθλητισμό αποκτούν σάρκα και οστά, τη στιγμή που επιχειρείται από την κυβέρνηση η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κακοδιαχείρισης και της ασυδοσίας, κάποιοι επιχειρούν αντιπερισπασμούς επί αδίκων.

Ενημερώνουμε πως πάσα κατεύθυνση πως οι παρεμβάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα συνεχιστούν. Η εφαρμογή της λαϊκής κυριαρχίας και της νομοθετικής λειτουργίας αποτελούν τα πρώτιστα καθήκοντα της κυβέρνησης με κορμό το ΣΥ.ΡΙΖ.Α».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή