από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη και η δήλωση για τον Ιβάν Σαββίδη που θα συζητηθεί

Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης

Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης

Δευτέρα, 07 Μάιος 2018

Με γραπτή του δήλωση στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι θεωρεί αναγκαία την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Γι’ αυτό, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ζητά την αναστολή της τιμωρίας  του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ώστε να μπορέσει να συνοδεύσει την ομάδα του και να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της για κατάκτηση του τίτλου.

Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή