από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κίνηση ΒΟΜΒΑ από τον Ιβάν Σαββίδη ύψους 12 εκατ. ευρώ

ο Ιβάν Σαββίδης

ο Ιβάν Σαββίδης

Μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε πριν από λίγο η στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη και ίσως το άτομο που εμπιστεύεται περισσότερο από κάθε άλλον, η Μαρία Γκοντσάρεβα.
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016

Μέσα στα άμεσα επιχειρηματικά σχέδια του Ιβάν Σαββίδη είναι να αποκτήσει ξενοδοχείο και στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε η Μαρία Γκοντσάρεβα.

 

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίασης των εργασιών ανακαίνισης που θα γίνουν στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» στη Θεσσαλονίκη, η Γκοντσάρεβα σε πηγαδάκι είπε μεταξύ άλλων, πως μέσα στα άμεσα επιχειρηματικά σχέδια του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ είναι να αποκτήσει ξενοδοχείο και στην Αθήνα!

 

Δεν διευκρίνισε αν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε αγορά ή σε πολυετή επινοικίαση (όπως ισχύει και για το «Μακεδονία Παλάς»), ωστόσο όπως και να έχει πρόκειται για ένα σημαντικό επιχειρηματικό βήμα.

 

Ανακαίνιση ύψους 12 εκατ. ευρώ!

 

Το στολίδι του Θερμαϊκού, το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης "Μακεδονία Παλλάς" θα ανακαινιστεί με πρωτοβουλία του νέου ιδιοκτήτη του, Ιβάν Σαββίδη, και το συνολικό ύψος της επένδυσης θα ξεπεράσει τα 12.000.000 ευρώ!

 

Στόχος του Ιβάν Σαββίδη είναι να μετατρέψει το Makedonia Palace σε σημείο αναφοράς στον τομέα του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης.

 

Οι χώροι διαμονής, οι συνεδριακοί χώροι και οι εγκαταστάσεις αναψυχής του ξενοδοχείου θα ανακατασκευαστούν πλήρως, δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο πολλαπλών εμπειριών .

 

Μέσω της συγκεκριμένης επένδυσης όχι μόνο διατηρείται το σύνολο των σημερινών θέσεων εργασίας που είναι κάτι παραπάνω από 210, αλλά εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν περίπου 70 επιπλέον θέσεις εργασίας που θα στελεχώσουν τις πρόσθετες εγκαταστάσεις (Spa, εστιατόρια και μπαρ).

 

Μετά το "extreme make over",  το νέο Μakedonia Palace, θα μπορεί να  προσελκύσει νέο πελατειακό κοινό που έως σήμερα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει λόγω των υψηλών ποιοτικών κριτηρίων τους, ενισχύοντας σημαντικά την κερδοφορία του.

 

Η νέα δυναμικότητα του ξενοδοχείου περιλαμβάνει 276 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και των σουιτών.

 

Το ξενοδοχείο θα παραμείνει κλειστό για την αποπεράτωση των εργασιών του από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2017, όπου θα ξεκινήσει πλέον κανονικά η λειτουργία του.

 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή