από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΣΑΛΟΣ από τις αποκαλύψεις του Λάκη Λαζόπουλου - Η αναφορά σε πολιτικό πρόσωπο που ΣΟΚάρει

Ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος

Αποκαλύψεις που ΣΟΚάρουν
Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2016

Σάλο προκαλεί η αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου σε ένα άγνωστο περιστατικό της περιόδου Σημίτη, που προκάλεσε αρχικά το κόψιμο και την απομάκρυνση της “αγαπημένης” Μαλβίνας από το Mega, εξαιτίας της σάτιρας στο καθεστώς που κυβερνούσε, αλλά και ση συνέχεια του “κυνηγητού” που δέχθηκε, από διαφορα κέντρα στο χώρο.

Oι αποκαλύψεις θα βρίσκονται στο βιβλίο του

Η αποκάλυψη του Λάκη, βρίσκεται ως ΥΓ στο τέλος του άρθρου του ” Η Φώφη στον θαυμαστό κόσμο της αμνησίας “, που αναφέρεται στην στάση της Φωφης Γεννηματά και του σημερινού ΠΑΣΟΚ, και αναρτήθηκε στο altsantiri.gr. Τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος, προαναγγέλλει ότι αυτή και άλλες αποκαλύψεις θα βρίσκονται στο βιβλίο του, που ετοιμάζει !

” Υ.Γ.: Θυμήθηκα γράφοντας το κείμενο αυτό μια συζήτηση που είχα με την αξέχαστη και σπουδαία Μαλβίνα Κάραλη για τον Σημίτη.

 

Η Μαλβίνα είναι η πρώτη διδάξασα, είναι αυτή που ουσιαστικά έκανε πρώτη φορά σάτιρα στην τηλεόραση face to face και άνοιξε τους δικούς μας μετέπειτα δρόμους.

 

Ο Σημίτης τότε απαίτησε να φύγει από το Mega. Και έφυγε βέβαια. Μετά άρχισε ένα κυνηγητό εναντίον της. Ανελέητο.

 

Είχε μία δίκη λοιπόν, με τον Ριχάρδο Σωμερίτη νομίζω, στην οποία και το Mega θα έπαιρνε το μέρος του Σωμερίτη. Ο δικηγόρος της μου ζήτησε να πάω μάρτυρας στη δίκη εκείνη. Ξέρω, μου λέει, είναι πολύ δύσκολο, δουλεύετε στο Mega, θα είναι πολύ δύσκολο να έρθετε μάρτυρας.

 

Δεν μου είναι καθόλου δύσκολο του είπα, θα είμαι εκεί γιατί ξέρω ποια είναι η Μαλβίνα και ξέρω ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Ο Σημίτης. Ο κακόψυχος και χωρίς ίχνος χιούμορ Σημίτης.

 

Την δική μου ιστορία δεν θα την πω τώρα, τη γράφω σε βιβλίο. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον Σημίτη και μετά δεξιοποιήθηκε και δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στην εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου.

 

Η Μαλβίνα ήταν η πρώτη που το αντελήφθη αυτό. Και υπέστη τα πάνδεινα.”

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή