από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

5 χρόνια Periodista.gr - Αυτοί τους οποίους ευχαριστούμε και το ραντεβού που δίνουμε

Periodista.gr

Periodista.gr

Εκατομμύρια τα ευχαριστώ από τη μεριά μας στα εκατομμύρια των αναγνωστών μας. Αυτοί είναι η δύναμή μας. Εσείς είστε η δύναμή μας.
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017

17 Σεπτεμβρίου 2012 – 17 Σεπτεμβρίου 2017. Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που εξέπεμψε διαδικτυακά το PERIODISTA.GR.

Η ιδέα «έπεσε» τον Αύγουστο του 2012, στο αποκορύφωμα της υλοποίησης της μνημονιακής στρατηγικής στην Ελλάδα και σε λίγο καιρό ο «Δημοσιογράφος» (PERIODISTA θα πει «δημοσιογράφος» στα ισπανικά) ήταν γεγονός. Στη βράση κολλάει το σίδερο. 

Τι πετύχαμε; Πολλά. 30.000, τουλάχιστον, μοναδικοί χρήστες κάθε μέρα(Στα πικ μας, αγγίξαμε τις 75.000 την ημέρα). Πάνω από 1.000.000 επισκέψεις κάθε μήνα. Τρίτο σάιτ στην κατηγορία «Πολιτική» σύμφωνα με το greek – sites και μέσα στα 100 πρώτα ενημερωτικά σάιτς στην Ελλάδα. 

Τι πετύχαμε κυρίως; Όλα τα κόμματα, τα ΜΜΕ της διαπλοκής, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, άνθρωποι του υποκόσμου, πληρωμένες γραφίδες, συμπλεγματικοί δημοσιογράφοι, επιτυχημένοι, αποτυχημένοι και «καλοθελητές», αριστεροί και δεξιοί, ανταγωνιστές και φίλοι, ασχολήθηκαν σε κάποια φάση της σύγχρονης ιστορίας τους με το PERIODISTA.GR.

Γίναμε θέμα στη Βουλή των Ελλήνων. Γίναμε αντικείμενο συνεντεύξεων Τύπου. Γίναμε στόχος ανακοινώσεων. Υπομείναμε με κατανόηση τις επιθέσεις πάσης φύσεως όχλων και αγελών. Απαντήσαμε στην κριτική και στη λάσπη που δεχτήκαμε και αποκρούσαμε τις επιθέσεις. Αποκαλύψαμε και κάναμε κριτική χωρίς φόβο, αλλά με πάθος και κυρίως με τεκμηρίωση. Δεν υποχωρήσαμε ποτέ. Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ. Επιβεβαιωθήκαμε ΠΑΝΤΑ. Κάναμε και λάθη. Ποιος δεν κάνει λάθη; 

Εκατομμύρια τα ευχαριστώ από τη μεριά μας στα εκατομμύρια των αναγνωστών μας. Αυτοί είναι η δύναμή μας. Εσείς είστε η δύναμή μας. 

Ευχαριστούμε κι εκείνους στους οποίους δεν αρέσουμε. Δείχνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας, διότι γνωρίζουμε πως δεν μπορούμε να είμαστε σε όλους αρεστοί. Αυτοί, στους οποίους δεν αρέσουμε είναι κυρίως οι μεγαλύτεροι συντελεστές της επιτυχίας του PERIODISTA.GR.

Ευχαριστούμε κι εκείνους που προέβλεπαν πως το Periodista.gr κάποια στιγμή θα σβήσει. Γιατί; Τους ευχαριστούμε γιατί μας πεισμώνουν και όταν πεισμώνουμε δεν κάνουμε το χατίρι σε κανέναν. Εμείς κάθε χρόνο δυναμώνουμε πιο πολύ και θα δυναμώνουμε πιο πολύ. Θα δυναμώσουμε πιο πολύ και θα το καταλάβουν όλοι σύντομα, αρκεί να έχουν υπομονή. Γιατί τους ευχαριστούμε; Διότι οι επικριτές μας και όσοι ποντάρουν στην αποτυχία μας είναι πάντοτε το μέτρο σύγκρισης. Με την δική τους αποτυχία επιβεβαιώνουμε τη δική μας επιτυχία και δίνουμε κάθε χρόνο ραντεβού για τον επόμενο. 

Θα τα εκατοστήσουμε. 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή