από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Έχουν κλειδώσει τη βασική ύποπτο...» - Η μεγάλη ανατροπή με το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη

Η 34χρονη

Η 34χρονη

Κυριακή, 24 Μάιος 2020

Μια ιστορία που μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, από εκείνες που βλέπεις και δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα.

Από την πρώτη στιγμή που οι αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν την υπόθεση της 34χρονης, η προσοχή τους στράφηκε στον προσωπικό κύκλο της άτυχης γυναίκας.

Η βιαιότητα της ενέργειας θεώρησαν ότι δηλώνει μίσος που ίσως είχε να κάνει αισθηματικά ζητήματα. Η εκτίμησή τους αυτή όμως φαίνεται ότι ήταν λανθασμένη καθώς οι ραγδαίες εξελίξεις δείχνουν απόλυτη ανατροπή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αρχές μετά την τελευταία τους συνομιλία με την 34χρονη έχουν κλειδώσει τη βασική ύποπτο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο που να εμπλέκεται στην υπόθεση και η εμμονή της με το θύμα δεν είχε να κάνει με αισθηματικά ζητήματα.

Οι αρχές πιστεύουν ότι είναι πλέον θέμα ημερών, αν όχι ωρών να διαλευκάνουν την υπόθεση καθώς οι κάμερες σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που έδωσε η 34χρονη μίλησαν και οδήγησαν στη λύση του μυστηρίου.

ΠΗΓΗ: instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή