από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία...» - Σοκαριστικά όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας για τον «Γολγοθά» της

Η 34χρονη Ιωάννα

Η 34χρονη Ιωάννα

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020

Για τουλάχιστον 3μήνες θα μείνει στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε τουλάχιστον 30 χειρουργεία, η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, σύμφωνα με όσα  αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Επιπλέον εκτός από τα σωματικά, τα ψυχολογικά τραύματα μιας τόσο δυσάρεστης εμπειρίας είναι πραγματικός «Γογοθάς».

Την έλλειψη ακόμη και μιας έκφρασης συμπάθειας προς το θύμα από την πλευρά της συλληφθείσας, επισήμαναν οι συνήγοροι της 34χρονης, Νίκος Αλεξανδρής και Απόστολος Λύτρας, οι οποίοι βρέθηκαν την Τετάρτη στον ανακριτή, μεταφέροντας την ηθική ικανοποίηση της Ιωάννας και την ανάγκη για έμπρακτη μετάνοια της 35χρονης.

Ο κ. Αλεξανδρής, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1 ανέφερε ότι η συμπεριφορά της 35χρονης προσβάλλει τόσο την Ιωάννα και την οικογένειά της, όσο και την ίδια την 35χρονη, αλλά και τη δικαιοσύνη.

«Η οικογένεια περιμένει με στωικότητα και ηρεμία να έρθει κάποιος να απολογηθεί. Η συγγνώμη θα έπρεπε να ήταν η κορωνίδα αυτής της υπόθεσης. Τι διδάσκουμε στην κοινωνία; Ότι διαπράττουμε ένα έγκλημα και παραμένουμε σιωπηλοί, αλλά με το που εισαγόμαστε στο κατάστημα κράτησης διεκδικούμε τα δικαιώματά μας;», τόνισε.

Τη στάση της 35χρονης κατηγορούμενης σχολίασε και ο κ. Λύτρας, λέγοντας: «Περίμενα κάποια στιγμή να ακούσουμε μία συγγνώμη, την οποία δεν ακούσαμε. Ακούστηκε από τον συνάδελφό μου ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε για την κατηγορούμενη τι κάνει όταν η Ιωάννα, η οποία πραγματικά δεν τρώει επειδή δεν μπορεί να φάει».

«Όταν έχουμε μια κοπέλα που είναι 20 μέρες στο νοσοκομείο και θα μείνει τρεις μήνες ακόμα, θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία νομίζω ότι είναι ατυχής συγκυρία να ακουστεί αυτό το πράγμα» είπε τέλος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή