από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αρπαγή ανήλικης στη Θεσσαλονίκη: Έδειξε συνεργούς η 10χρονη

Αρπαγή ανήλικης στη Θεσσαλονίκη: Έδειξε συνεργούς η 10χρονη
Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση αρπαγής του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση αρνείται ότι υπήρξε οτιδήποτε ερωτικό απέναντι στην μικρή ενώ σημείωσε ότι κατά την πρώτη της κατάθεση όπου τα ομολόγησε όλα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και υπό την επήρεια ουσιών.

Μία άλλη διάσταση στην υπόθεση δίνει το 10χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star η ανήλικη παρά το γεγονός ότι έζησε ώρες αγωνίας κατάφερε να παρατηρεί τις κινήσεις της γυναίκας που την άρπαξε.

Έδωσε μάλιστα στις αρχές στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 33χρονη δεν ενήργησε μόνη της αλλά είχε συνεργούς. Η μικρή θυμόταν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της «κοκκινομάλλας» από την στιγμή που την άρπαξε έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με το Star η μικρή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αφού την άρπαξε η 33χρονη μπήκαν σε ταξί.

Εκεί τηλεφώνησε σε κάποιον και μιλούσε «στα ξένα» χωρίς το μικρό κορίτσι να καταλαβαίνει τι έλεγε. Όπως είπε στους αστυνομικούς στο τηλέφωνο εμφανιζόταν απόρρητο.

Όταν έφτασαν στο σπίτι σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής, η 33χρονη της είπε ότι θα κάνουν μπάνιο αλλά εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνο. Η ανήλικη κάνει λόγο για επιταγή κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος ενώ λίγο αργότερα αναφέρει ότι έγινε βίντεο κλήση με κάποιον «μαύρο σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια».

Τον περιέγραψε με μαλλιά κολλημένα πάνω στο κεφάλι του και ότι σε ένα κοτσιδάκι αριστερά είχε μία κόκκινη χάντρα.

Στην ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να μάθουν με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη τις 44 ώρες που κρατούσε το μικρό κορίτσι αλλά και μετά την απαγωγή.

Η 10χρονη είναι γενικά σε καλύτερη κατάσταση, ενώ εξακολουθεί να φιλοξενείται σε ίδρυμα.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή