από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χαμός σε κομμωτήριο της Καρδίτσας: Κομμωτής ξυλοκόπησε ελεγκτή που τον έπιασε χωρίς μάσκα

Κομμωτήριο

Κομμωτήριο

Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2020

Επίθεση από κομμωτή δέχθηκε ένας ελεγκτής δημόσιας υγείας στην Καρδίτσα, κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, όταν ο συγκεκριμένος επόπτης δημόσιας υγείας επιχείρησε να κάνει έλεγχο στο κουρείο και διαπίστωσε πως ο ιδιοκτήτης, ο πατέρας του και τρεις πελάτες που βρίσκονταν στον χώρο, δε φορούσαν μάσκα.

Ο ελεγκτής έκανε παρατήρηση στον ιδιοκτήτη και επιχείρησε να βγάλει το κινητό του από την τσέπη. Ο κομμωτής έριξε κάτω την συσκευή και χτύπησε επανειλημμένα τον ελεγκτή.

Ο επόπτης κατέθεσε μήνυση εναντίον του επαγγελματία στον οποίο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 4.600 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του κομμωτηρίου για 15 μέρες.

Ο κομμωτής ισχυρίστηκε πως «είχε βγάλει τη μάσκα για λίγο, ώστε να πάρει αέρα» και πως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο κομμωτήριο φορούσαν κανονικά τη μάσκα τους. Υποστήριξε δε πως ο ελεγκτής δεν τον ενημέρωσε για την ιδιότητά του και ήταν εριστικός και προσβλητικός απέναντί του.

Ωστόσο ο ελεγκτής επιμένει πως κανείς δε φορούσε μάσκα και όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη, αυτός τον εξύβρισε και στη συνέχεια τον χτύπησε.

ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή