από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κανονική Κολομβία: Μυστικά πάρτι της ντροπής με 500 ευρώ στη Μύκονο με τις πλάτες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πάρτι στη Μύκονο

Πάρτι στη Μύκονο

Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020

Τρελά και παράλογα πράγματα συμβαίνουν στην Μύκονο, αλλά και στα υπόλοιπα ελληνικά νησιά. Την ώρα που η κυβέρνηση, μετά τις συμβουλές των λοιμωξιολόγων κλείνει όλα τα καταστήματα υγειονομικού ελέγχου- εστιατόρια, μπαρ, κέντρα διασκέδασης- στις 12 η ώρα, νεκρώνοντας έτσι την οικονομική ζωή, οδηγώντας στο λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενούς τους στην ανεργία, η παραοικονομία εκτινάσσεται.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του crashonline.gr, αλλά και με καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από νόμιμους επιχειρηματίες, στην Μύκονο, αλλά και σε άλλα νησιά, γίνονται πάρτι σε βίλες με εκατοντάδες ανθρώπους, που πληρώνουν 500 ευρώ το εισιτήριο, προπληρωμένο στο εξωτερικό. Στα πάρτι μάλιστα αυτά, όχι μόνο δεν φοράει κανένας μάσκα και δεν υπάρχουν αποστάσεις και καθίσματα, αλλά όπως διαφημίζονται, ρέει άφθονο αλκοόλ και είναι «ελεύθερα» τα ναρκωτικά και τα  «κολ γκερλς», για πλούσιους πελάτες.

Με άλλα λόγια, ενώ η αστυνομία μοιράζει συστάσεις, κλίσεις και πρόστιμα, σε όσους δεν φορούν μάσκα ή διαταράσσουν την κοινή ησυχία, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, στα σοκάκια της Χώρας στην Μύκονο, αλλά και σε άλλα νησιά, κάτω από την μύτη της παραβιάζεται όλος ο ποινικός κώδικας. Στα πάρτι αυτά, που κάποιοι οικονομάνε παράνομα, όπως καταγγέλλεται, θα κοκκίνιζε και ο Καλιγούλας, καθώς παραβιάζονται σε κακουργηματικό βαθμό οι διατάξεις για διακίνηση ναρκωτικών, μαστροπεία και πορνεία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κ.λ.π.

Την ώρα λοιπόν που συμβαίνουν αυτά, όπου οι αρχές ασφαλείας, αλλά και η κυβέρνηση κάνουν ότι δεν τα βλέπουν και δεν τα ακούνε, τίθεται το ερώτημα, προς τι το μέτρο του κλεισίματος των καταστημάτων στις 12 η ώρα.  Εκεί τουλάχιστον, τηρούνταν κατά πλειοψηφία τα μέτρα, αλλά και μπορούσε να υπάρχει έλεγχος.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι λοιμωξιολόγοι θέλουν να κλείσουν χιλιάδες νόμιμες επιχειρήσεις και να οδηγήσουν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία, ενώ την ίδια ώρα θα φουντώνει και θα εκτινάσσεται η παραοικονομία και η παρανομία.

Μήπως τελικά κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν την χώρα μας σε Κολομβία της Ευρώπης;

Crashonline.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή