από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Tα προσκλητήρια στέλνονται μέσω...» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα κρυφά ιδιωτικά πάρτι σε σπίτια στην Αθήνα

«Tα προσκλητήρια στέλνονται μέσω...» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα κρυφά ιδιωτικά πάρτι σε σπίτια στην Αθήνα
Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020

Ανησυχία στις αρχές της χώρας προκαλούν οι αποκαλύψεις για κρυφά ιδιωτικά πάρτι που διοργανώνονται εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού σε σπίτια στην Αθήνα, τα προσκλητήρια των οποίων στέλνονται μέσω των social media.

Τις αποκαλύψεις έκανε σε πρωινή εκπομπή του Mega ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος και περιέγραψε την προσπάθεια της αστυνομίας να βάλει «φρένο» στα ιδιωτικά πάρτι που ολοένα και πληθαίνουν στην πρωτεύουσα, σε μια στιγμή που τα κρούσματα παρά τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα μεγάλα.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ξέρουν ακριβώς τι γίνεται, αλιεύονται πληροφορίες και ήδη γίνονται συσκέψεις στη ΓΑΔΑ για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο αν εξελιχθεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να εισέλθει στα σπίτια δίχως εισαγγελική παρέμβαση, επομένως δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των ατόμων και να επιβληθεί το ανάλογο πρόστιμο. Να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. είχε βρεθεί αντιμέτωπη με μια παρόμοια κατάσταση το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Υπενθυμίζεται ότι για την Αττική έχει επιβληθεί το μέτρο του ανώτατου ορίου των συναθροίσεων στα 9 άτομα, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή