από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Άφωνος έμεινε ο αξιωματουχος της Πρεσβείας με τα ποσοστά του Μητσοτάκη στις δημοσκοπήσεις - Ποιοι κατάπιαν τη γλώσσα τους στην παρέα

Αξιωματούχος

Αξιωματούχος

Πέμπτη, 24 Μάιος 2018

Ο αξιωματούχος Πρεσβείας ισχυρής χώρας δεν μπήκε καν στη συζήτηση για το αν οι δημοσκόποι παίζουν ή όχι πολιτικά παιχνίδια ή αν οι δημοσκόποι είναι αξιόπιστοι ή όχι. 

Σε ιδιωτική συζήτηση που συμμετείχε εξέφρασε την εξής απορία:δυνατώ να καταλάβω τον ελληνικό λαό. Αν στη χώρα μου ένας πολιτικός, όπως και η σύζυγός του, εμπλεκόταν σε υποθέσεις όπως αυτές που εμπλέκονται ο κ. Μητσοτάκης και η κα. Γκραμπόφσκι, τότε θα είχε αποσυρθεί ήδη από την πολιτική, ενώ σίγουρα θα τους καλούσαν οι αρχές". Και συμπλήρωσε: "Κι όμως, εδώ, στη χώρα σας παίρνει  20, 25 και 30% στης δημοσκοπήσεις. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω". 

Κάποιοι στην παρέα - ισχυρίζονται πως είναι και φίλοι του του ζεύγους Μητσοτάκη - κατάπιαν την γλώσσα τους. 

Ήθελε να πει ο αξιωματούχος πως όταν ένα ζεύγος, όπως το ζεύγος Μητσοτάκη, εμπλέκεται σε τόσα σκάνδαλα, η κοινή γνώμη το αποδοκιμάζει και ως εκ τούτου παίρνει το δρόμο της εξόδου από τα πολιτικά πράγματα. Στην Ελλάδα το κατεστημένο θέλει να επιβάλλει το ζεύγος των σκάνδάλων ως μελλοντικό σχήμα κυβερνητισμού. 

Τα έχουν χάσει οι ξένοι...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή