από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Καταιγιστικές εξελίξεις στη ΝΔ: Συνάντηση Καραμαλή και Μεϊμαράκη και αποφάσεις μετά την πισώπλατη μαχαιριά του Μητσοτάκη

Καραμανλής και Μεϊμαράκης

Καραμανλής και Μεϊμαράκης

Πέμπτη, 24 Μάιος 2018

Συνάντηση μίας ώρας είχαν χθες το πρωί ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην Παναγή Κυριακού. 

Αφορμή για το ωριαίο αυτό τετ α τετ ήταν η ονομαστική εορτή του Κώστα Καραμανλή. Τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν ένας από τους πάρα πολλούς που τηλεφώνησαν στον πρώην πρωθυπουργό για να του ευχηθούν και ζήτησε να συναντηθεί μαζί του για να τα πουν και διά ζώσης.

Το ραντεβού (που έβαλε φωτιά στα σενάρια) κλείστηκε αμέσως και παρά την εορταστική ατμόσφαιρα η συζήτηση μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Βαγγέλη Μεϊμαράκη επικεντρώθηκε σε όλα τα ανοιχτά πολιτικά αλλά και εσωκομματικά ζητήματα της Ν.Δ.

Αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν δίνει πληροφορίες για το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών που είχαν οι δύο πρώην πρόεδροι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει να θεωρείται παραπάνω από βέβαιο ότι όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, πολλά από τα οποία ταλανίζουν και εσωκομματικά τη Ν.Δ., συζητήθηκαν αναλυτικά και σε βάθος.

Αυτό μαρτυρεί και η διάρκεια της συνάντησης. Οι κ. Καραμανλής και Μεϊμαράκης άλλωστε τα λένε τακτικά, καθώς η τελευταία συνάντησή τους έγινε πριν από περίπου δύο μήνες.

olympia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή