από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Παύλος Πολάκης δίνει στη δημοσιότητα sms - φωτιά και συνομιλία με δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ (ΦΩΤΟΣ)

Ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης

Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018

«ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ψάχνουν θέμα σπέκουλας, κοινοποιώ το διάλογο μεσω μηνυμάτων με δημοσιογράφο του σταθμού μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ για το θέμα του επικουρικού προσωπικού στο οποίο έχουμε απαντήσει από χθες με δελτίο τύπου, εγκύκλιο προς τα νοσοκομεία και τροπολογία που ψηφίζεται στη Βουλή την εβδομάδα που έρχεται» αναφέρει ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση του στο Facebook.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δημοσιοποιεί μηνύματα στα οποία δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εμφανίζεται να τον ρωτάει αν ισχύει ότι δήλωσε κατά τη συνάντησή του με τους γιατρούς ότι δεν δέχεται την εξουσία του ελεγκτικού συνεδρίου και ότι στο εξής θα λειτουργεί με συνθήκες Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Ο Παύλος Πολάκης απαντά στη δημοσιογράφο πως δήλωσε ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τη λειτουργία του δημοσίου συστήματος υγείας και γι' αυτό θα προβεί σε οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση απαιτείται γι' αυτό. «Υπάρχουν αξιοπρεπέστεροι τρόποι για να βγάζει κανείς το ψωμί του» καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. 

Δείτε τις εικόνες που δημοσιοποίησε στο facebook ο Παύλος Πολάκης

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή