από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Πολάκης προκαλεί τρόμο στον Άδωνι: «Έρχεται η ώρα της Novartis για το ακροδεξιό θρασίμι» (ΦΩΤΟ)

Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης

Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης

Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2018

Σφοδρότατη επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Όλγα Κεφαλογιάννη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, απαντώντας στην εντονότατη κριτική που του άσκησαν.

Τόσο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, όσο και η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του κ. Πολάκη.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Έμαθα πως ζήτησαν την παραίτηση μου σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Όλγα Κεφαλογιάννη λέγοντας με μάλιστα ο πρώτος «χυδαίο υποκείμενο” «και η δεύτερη «χυδαίο πολιτικάντη”.

Δέχομαι και απαντώ σε καθε πολιτική κριτική απ όπου κι αν προέρχεται και για οποίο ζήτημα εχω εμπλοκή. Η κριτική, ακόμη και η πολεμική – και δέχομαι πολλή τούτες τις μέρες- ειναι στοιχείο της δημοκρατίας. Έχει ομως σημασία ποιος σου ασκεί τη κριτική.

Στο ακροδεξιό θρασίμι, αντί άλλης απάντησης απλά αφιερώνω τη πρώτη φωτογραφία, λέγοντας πως όσο πλησιάζει η Νοβαρτις και τα πορίσματα του Κεελπνο τόσο θα του μοιάζεις και στο λόγο και στη φάτσα.

Στην δεύτερη ως κλασική εκπρόσωπο της οικογενειοκρατίας στο πολιτικό σύστημα της χώρας, της αφιερώνω τη δεύτερη φωτογραφία με το ερώτημα αν το σπίτι στον κύκλο στο Μαριδάκι στο Νότιο Ηράκλειο, που ανήκει όπως λέγεται και δε διαψεύδεται, στη στενή της οικογένεια, είναι ο λόγος που «μπήκε μπροστά” για να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το Μάρτιο του 2013 !! ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ…….

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή