από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Πίσω λαμόγια και τσογλάνια, θα πληρώσετε ακριβά» (ΦΩΤΟ)

Ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης

Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018

Έξαλλος με τη γνωμάτευση αναπηρίας που έλαβε ο Αριστείδης Φλώρος από την Διεύθυνση Ιατρικής Αξιολόγησης με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί παρότι έχει εκτίσει μόλις 1,5 χρόνο από τα συνολικά 21 έτη που του επιβλήθηκαν για το σκάνδαλο της Energa- Hellas, εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης. 

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης αποκαλεί τους συντάκτες και υπογράφοντες τη συγκεκριμένη γνωμάτευση «λαμόγια» και «τσογλάνια».

"Πίσω τσογλάνια, δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να "καθαρίζετε" εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού", πρόσθεσε στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

Η ανάρτηση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας αναλυτικά:

Πριν λίγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!

Δεν μίλησα δυο μέρες αφενός γιατί είμαι σε τριήμερες " διακοπές",αφετέρου γιατί ήθελα να δω τι συμβαίνει.

Μετά από αυτό θα πω μια κουβέντα μόνο !!!

Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, 39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!

Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!

ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να "καθαρίζετε" εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!

nonews-news.blogspot.gr

Δείτε την ανάρτηση

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή