από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ουδέποτε χαρακτήρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν» (ΦΩΤΟ)

Ο Πάνος Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος

Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018

Η Νέα Δημοκρατία και ο αρχιδιαπλεκόμενος Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησαν την κυβέρνηση για ηθική αυτουργία στη βομβιστική επίθεση που δέχθηκε ο ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θύμισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ότι «αντίστοιχη αθλιότητα είχε ακουστεί και για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος κατηγορήθηκε ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη».

Στη συνέχεια στελέχη της ΝΔ και τα ΜΜΕ της διαπλοκής που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστήριξαν ότι αυτές οι κατηγορίες προήλθαν τότε από τον Πάνο Καμμένο. Λίγο αργότερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα θέμα από το site olympia.gr, το οποίο απηχεί τις απόψεις του.

Σύμφωνα με αυτό: «Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη» και παρέθεσε και τα σχετικά αποσπάσματα.

Αναφέρεται, επίσης, ο Πάνος Καμμένος προσέφυγε τότε στη Δικαιοσύνη και εφημερίδα του συγκροτήματος Λαμπράκη καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση η οποία τον κατηγόρησε σχετικά και υποχρεώθηκε να τον αποζημιώσει με ένα πόσο – μαμούθ, το οποίο ο Πάνος Καμμένος δεν εισέπραξε ποτέ.

Δείτε το tweet

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή