από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτη η απόφαση που πήρε ο Μητσοτάκης - Γιατί δεν εμπιστεύεται του συνεργάτες του

Ρωμανός, Ζαχαράκη και Κυρανάκης

Ρωμανός, Ζαχαράκη και Κυρανάκης

Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018

Ούτε τα τηλέφωνα στους δημοσιογράφους δεν σηκώνουν οι υπεύθυνοι του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ, ως αποτέλεσμα του ασφυκτικού πλαισίου (στην ουσία ελέγχου) που έχει επιβάλει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης! Οι εντολές του είναι πολύ αυστηρές, ελέγχει τα πάντα και σπανίως τους εμπιστεύεται για να επικοινωνούν με τους δημοσιογράφους και να μεταφέρουν τη γραμμή του κόμματος!

Στην πραγματικότητα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να επικοινωνούν αποκλειστικά σχεδόν με την εκπρόσωπο του κόμματος και ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε επιπλέον δυσκολίες εξαιτίας των δυο ιδιοτήτων της.

Οι υπόλοιποι από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνο Ζούλα, έως τους αναπληρωτές Σοφία Ζαχαράκη, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και Νίκο Ρωμανό, σπανίως απαντούν ολοκληρωμένα στις ανάγκες των δημοσιογράφων για την κάλυψη του ρεπορτάζ της ΝΔ… Ενώ συχνά όταν απαντούν παραπέμπουν για καλύτερη κάλυψη, είτε στη Μαρία Σπυράκη – όπως ήδη αναφέρθηκε, είτε στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστα Τσιάρα!

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή