από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΧΑΜΟΣ στη Βουλή: «Αλκοτέστ», αποκαλύψεις για «βόλτες με κότερα» και «κέρατα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πάνος Καμμένος και η Σοφία Βούλτεψη

Ο Πάνος Καμμένος και η Σοφία Βούλτεψη

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019

Απίστευτες εκφράσεις ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου στη Βουλή.

Ο παραιτηθείς υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν έχει σταθερή θέση για το «Σκοπιανό», διάβασε μία επερώτηση που είχαν υπογράψει βουλευτές της ΝΔ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρχισε να διαβάσει τα ονόματα των βουλευτών που υπέγραψαν την επερώτηση, μεταξύ των οποίων και αυτό της Σοφίας Βούλτεψη, προκλήθηκε «σεισμός» στα έδρανα της ΝΔ.

Η Σ. Βούλτεψη άρχισε να φωνάζει «τα έχεις χαμένα;» και ζητούσε να παρέμβει επί προσωπικού.

«Κατεβάστε το χέρι κάτω. Μετά το τέλος της ομιλίας θα πάρετε τον λόγο. Μην με αναγκάσετε να σηκωθώ όρθιος. Σιωπή και ηρεμία. Όταν θα ζητήσετε τον λόγο, βάσει του κανονισμού, επί προσωπικού, πείτε ότι θέλετε» παρενέβη ο προεδρεύων, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Κάτσε κάτω» της φώναζε ο κ. Καμμένος.

«Προσέξτε γιατί ό,τι ισχύει για τους βουλευτές, ισχύει και για τους αρχηγούς των κομμάτων. Ούτε το κάτσε κάτω δέχομαι, ούτε να με αγνοείτε δέχομαι. Επαρκώς σας προστάτευσα», σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Το «αλκοτέστ» και τα… «κέρατα»

Τότε, άρχισε να φωνάζει από τα έδρανα και ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου ζητώντας να κάνουν αλκοτέστ στον κ. Καμμένο.

«Δεν ντρέπεστε; Είναι ντροπή να ακούγονται εδώ μέσα φράσεις για αλκοτέστ», του είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Κύριε Καράογλου η φράση σας διαγράφεται από τα πρακτικά» ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης, με τον κ. Καμμένο να ζητά να τον αποβάλει από τη Βουλή.

Στη συνέχεια με μια μαντινάδα απευθύνθηκε ο Π. Καμμένος στους βουλευτές που θα στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα.

«Όταν θα μάθει ο κερατάς την τέχνη του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με τη νοικοκυρά του».

Η βουλευτής της ΝΔ ζήτησε και έλαβε τον λόγο επί προσωπικού: «Εγώ δεν ξέρω τι κάνει ο Καμμένος με τα κέρατά του. Δεν ανέχονται σεξιστικά σχόλια από αυτόν. Τι να περιμένει κανείς από κάποιος που αποκάλυψε ότι Τσίπρας και Καμμένος έλεγαν ψέματα όχι μόνο στον ελληνικό λαό, αλλά και μεταξύ τους. Εβγαλε τη στολή παραλλαγής κι έβαλε τον ντουλαμά του Παύλου Μελά».

O πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν άφησε δίχως απάντηση τα όσα είπε η βουλευτής της ΝΔ. «Tην κ. Βούλτεψη την πήγαινα βόλτα με το κότερο», είπε χαρακτηριστικά.

neaselida.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή