από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Καλά σας κάνει η Ζωή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σάββατο, 02 Μάρτιος 2019

Η αλήθεια είναι πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει πιάσει στασίδι σε συγκεκριμένα ΜΜΕ που έχουν σαφή αντικυβερνητικό προσανατολισμό και εξαπολύει καθημερινές επιθέσεις στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα

Την είδαμε πάλι σήμερα σε ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας να χαρακτηρίζει την κυβέρνηση "Μαφία". 

Όταν πριν από πολύ καιρό, το PERIODISTA.GR πρώτο, πολύ νωρίς, σε δύσκολες εποχές, πριν χωρίσει η ήρα από το στάρι, με διαδοχικά ρεπορτάζ, είχε επισημάνει τον ρόλο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, είχαμε δεχθεί σφοδρή κριτική (και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ) για τα αποκαλυπτικά και απολύτως τεκμηριωμένα δημοσιεύματά μας. Η... τυφλή συντροφική αλληλεγγύη (που πολλές φορές αγγίζει τα όρια της βλακείας) δεν άφηνε ορισμένους να δουν "καθαρά" την αλήθεια. 

Σήμερα παρακολουθούμε κάτι που πραγματικά έχει ενδιαφέρον. Πολλοί από τους τότε... φιλοκυβερνητικούς επικριτές μας, σήμερα επιτίθενται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ή της απαντούν τέλος πάντων με τρόπο που αγγίζει τα όρια της χυδαιότητας. Κάποιοι από εκείνους που σήμερα επιτίθενται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου διότι ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό, μας είχαν ζητήσει τότε - ευγενικά είναι η αλήθεια - να σταματήσουμε τα ρεπορτάζ σε βάρος της. Δεν περίμεναν μάλλον την εξέλιξη της. Κάποιοι από εκείνους που τότε μας ασκούσαν κριτική, τις προάλλες έλεγαν σε ένα πηγαδάκι τα χειρότερα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος ο οποίος μας έβριζε, ήρθε ευγενικά τις προάλλες, σαν καλό παιδί (τις μαγκιές εξάλλου οι δειλοί τις εξαντλούν στο facebook), και μας μιλούσε κατά της Ζωής (τρελό γέλιο).

Παιδιά χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δικαιωνόμαστε, αλλά εδώ που τα λέμε, καλά σας κάνει η Ζωή...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή