από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Μεγάλη ικανοποίηση Μητσοτάκη και Μαρινάκη για τις επιδόσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019

Μπορεί ο ελληνικός λαός το 2015 να την έστειλε στο σπίτι της, ωστόσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν το βάζει κάτω. 

Έχει βρει μόνιμη "στέγη" στα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη και στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου που την αξιοποιούν (την χρησιμοποιούν για την ακρίβεια) για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαδραματίζει για το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο το ρόλο της χρήσιμης... πρώην συντρόφισσας του Αλέξη Τσίπρα και λέγεται πως οι Μαρινάκης και Μητσοτάκης τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τον ζήλο που δείχνει κατά της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μεταφέρει, μέσω τρίτωνμ τα συγχαρητήριά του στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία κάθε φορά ξεπερνά τον ίδιο της τον εαυτό και σπάει τα κοντέρ. Το ποια και τι κοντέρ είναι αυτά, αυτό είναι μία άλλη ιστορία που θα μας απασχολήσει σε άλλο κεφάλαιο. 

Η ίδια βέβαια ξεχνά ποιοι την είχαν στοχοποιήσει όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτά είναι "περασμένα - ξεχασμένα" για την ίδια. Και φυσικά έχει ξεχάσει τα ξεκατινιάσματα με κάτι παρακμιακούς δημοσιογράφους που την βοηθούσαν προεκλογικά και τώρα έχουν αναλάβει ρόλο ως επίσημα τζουκ - μποξ του Μαρινάκη. Είπαμε: Περασμένα - ξεχασμένα...

Εξάλλου τόσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όσο και τα Δεξιά ΜΜΕ που την αξιοποιούν κάνουν τη δουλειά τους. Η Ζωή έχει προβολή που θα την ζήλευαν αρχηγοί κοινοβουλευτικών κομμάτων και τα Δεξιά ΜΜΕ αξιοποιούν την ιδιότητά της ως πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Θα την πετάξουν μετά σαν στυμμένη λεμονόκουπα. 

Περισσότερο παρασκήνιο την επόμενη φορά...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή