από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Στο πλευρό του Άδωνι και του Λοβέρδου η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Βρόμικη επίθεση μέσω Αυτιά και ΣΚΑΪ σε Τσίπρα και Βαξεβάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Αυτιάς και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο Γιώργος Αυτιάς και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019

Πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη ΝΔ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμάσησε την επιχειρηματολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο Novartis μέσα από το φιλικό περιβάλλον που της προσέφεραν απλόχερα ο ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Αυτιάς. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η επικεφαλής της "Πλεύσης Ελευθερίας" που ο λαός την έστειλε στο σπίτι της το 2015, εξαπέλυσε βρόμικη επίθεση κατά της κυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη. Τον τελευταίο δε τον χαρακτήρισε "φερέφωνο της κυβέρνησης" αναφερόμενη στα ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento για το σκάνδαλο των σκανδάλων.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι λέει η ΝΔ και αναπαρήγαγε της ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας περί "αντιπερισπασμού' μέσω του σκανδάλου Novartis στο Μακεδονικό, ενώ έκανε λόγο για επιστράτευση της εισαγγελίας διαφθοράς από την κυβέρνηση! Με λίγα λόγια η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έχει αναπτύξει πολύ στενές σχέσεις με τα ΜΜΕ επιρροής Μαρινάκη το τελευταίο χρονικό διάστημα, τάχθηκε με το μέρος των Άδωνι Γεωργιάδη, Ανδρέα Λοβέρδου και ΣΙΑ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή