από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Σφαγή» αργά τη νύχτα ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Ντόρα για τον Μαρινάκη

Ντόρα και Μητσοτάκης

Ντόρα και Μητσοτάκης

Πέμπτη, 09 Μάιος 2019

Μία αποστροφή του λόγου του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ανταπάντησή του στον πρωθυπουργό χθες στη Βουλή προκάλεσε πολλές συζητήσεις στους διαδρόμους της οδού Πειραιώς. 

«Δεν είστε καλά πληροφορημένος, ο κ. Μαρινάκης δεν είναι δικός μου κουμπάρος», είπε δύο φορές ο πρόεδρος της ΝΔ, και όταν από την κυβερνητική παράταξη τού αντέτειναν, με κλειστά μικρόφωνα (αφού τον λόγο είχε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης) ότι ο γνωστός εφοπλιστής είναι «κουμπάρος της αδελφής του», ο πρόεδρος της ΝΔ συμφώνησε και επανέλαβε: «δικός μου κουμπάρος, πάντως δεν είναι».

Με άλλα λόγια, και παρουσίασε την... κουμπαριά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως κάτι... κακό, αλλά και κράτησε αποστάσεις από την σχετική κουμπαριά που έχει η αδελφή του με τον κρητικό εφοπλιστή. 

Οι αποστάσεις, λοιπόν, που κράτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ντόρα Μπακογιάννη συζητήθηκαν χθες εντόνως στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ όσοι είδαν την πρώην υπουργό να φεύγει από τη Βουλή χθες βράδυ, διαπίστωσαν ότι δεν «φορούσε» στο πρόσωπό της το γνωστό σαρδόνιο χαμόγελό της που την συνοδεύει παντού...

matrix24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή