από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δεν αντάλλαξαν κουβέντα σε γνωστό μπαρ ο Μπακογιάννης με τον Κυρανάκη - Πόλεμος στη ΝΔ

Μπακογιάννης και Κυρανάκης/ Η φωτό από το altsantiri

Μπακογιάννης και Κυρανάκης/ Η φωτό από το altsantiri

Τρίτη, 14 Μάιος 2019

Κοινό μυστικό αποτελεί στην Πειραιώς πως οι σχέσεις μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη (και κατ’ επέκταση των επιτελείων τους) δεν ήταν ποτέ αυτές που θα περίμενε κανείς από δύο αδέρφια. Μάλιστα, το μεταξύ τους ρήγμα παγιώθηκε την εποχή που ο νυν πρόεδρος της ΝΔ έθετε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, με την κ. Μπακογιάννη να κλείνει το «μάτι» στον κύριο αντίπαλο του αδερφού της, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Όπως μεταδίδει το altsantiri.gr το ρήγμα μεταξύ των δύο «πόλων» της οικογένειας, όχι μόνο παραμένει αγεφύρωτο, αλλά επεκτείνεται και σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος τόσο του κ. Μητσοτάκη, όσο και της κ. Μπακογιάννη.

Του λόγου το αληθές αποδείχθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο γιος της βουλευτίνας της ΝΔ, Κώστας Μπακογιάννης πέρασαν το κατώφλι πολύ γνωστού νεοδημοκρατικού στεκιού στο Κολωνάκι και δεν αντάλλαξαν ούτε «καλησπέρα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του altsantiri.gr, στο εν λόγω μπαρ επί της Μαντζάρου, πρώτος έφτασε ο κ. Κυρανάκης, ενώ λίγο αργότερα πήγε και ο κ. Μπακογιάννης με δική του παρέα.

Ωστόσο, εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός ότι τα δύο πρόσωπα δεν αντάλλαξαν κουβέντα, παρά το γεγονός ότι οι δύο «πόλοι» της οικογένειας έχουν συνάψει μεταξύ τους μια ιδιότυπη ανακωχή, λόγω των εκλογών της 26ης Μαΐου.

«Έτυχε» να μην δει ο ένας τον άλλον; Ήθελαν να απολαύσουν χωρίς διακοπή το ποτό τους και να «αποδράσουν» για λίγο από την πολιτική; Ή απλά προτίμησαν να αποφύγει ο ένας τον άλλον; Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που δεν μίλησαν.

Σε κάθε περίπτωση, συνυπολογίζοντας και δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, φαίνεται πως οι ημέρες μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά στα εσωκομματικά ζητήματα της Πειραιώς…

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή