από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Άλλη μία απίστευτη γκάφα του Μητσοτάκη - Τον διέσυρε δημόσια ο Γιάννης Ραγκούσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριακή, 21 Ιούλιος 2019

Υην κατεδάφιση των φυλακών Κορυδαλλού προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή το απόγευμα του Σαββάτου, κατά την έναρξη της τριήμερης διαδικασίας για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.

«Κατεδαφίζονται οι φυλακές Κορυδαλλού και στη θέση τους δημιουργείται πάρκο και πολυχώρος πολιτισμού για τους νέους και τους δημότες της περιοχής», τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ωστόσο έκανε άλλη μία, από τις πολλές, γκάφες αναφέροντας ότι ο Κορυδαλλός ανήκει στη Δυτική Αθήνα.

Γκάφα, την οποία έσπευσε να επισημάνει ο βουλευτής Β΄Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Όπως τόνισε, ο Γ. Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο Facebook, παρά την επισήμανση του λάθους, ο κ. Μητσοτάκης «με περίσσευμα αλαζονείας επέμεινε λέγοντας ότι ο Πειραιάς είναι δυτική Αθήνα».

«Ο επί πολλά χρόνια βουλευτής στη Β ΄Αθήνας και σημερινός Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, είπε πριν λίγο στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή ότι ο Κορυδαλλός ανήκει στη Δυτική Αθήνα. Όταν καλοπροαίρετα του επεσήμανα ότι κάνει λάθος γιατί ο Κορυδαλλός ανήκει στη Β Πειραιά, τι λέτε ότι έκανε; Με περίσσευμα αλαζονείας επέμεινε λέγοντας ότι ο Πειραιάς είναι δυτική Αθήνα!!!», έγραψε ο Γ. Ραγκούσης.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή