από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Άριστος» και ο εκπρόσωπος του κυβερνητικού θιάσου: Δεν γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα σε «κληρονομώ» και «κληροδοτώ» (ΦΩΤΟ)

Ο Στέλιος Πέτσας

Ο Στέλιος Πέτσας

Σάββατο, 17 Αύγουστος 2019

Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τη Σαμοθράκη και την πρωτοφανή κυβερνητική αδιαφορία. Έτσι επιχείρησε να επιρρίψει τις ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση. Σε αυτό το πλαίσιο δήλωσε:

«Αν ο κ. Χαρίτσης είχε μπει στον κόπο να διαβάσει τη σχετική κυβερνητική ενημέρωση, θα καταλάβαινε ότι η σύσκεψη της Δευτέρας έχει σκοπό να δώσει οριστικές λύσεις στα τεράστια προβλήματα που κληρονόμησε στη Σαμοθράκη η επί 4,5 χρόνια απόλυτη αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα».

Είναι εμφανές ότι ο κύριος Πέτσας δεν γνωρίζει τη διαφορά του "κληρονομώ" από το "κληροδοτώ", διότι αν τη γνώριζε θα έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Αν ο κ. Χαρίτσης είχε μπει στον κόπο να διαβάσει τη σχετική κυβερνητική ενημέρωση, θα καταλάβαινε ότι η σύσκεψη της Δευτέρας έχει σκοπό να δώσει οριστικές λύσεις στα τεράστια προβλήματα που κληροδότησε στη Σαμοθράκη η επί 4,5 χρόνια απόλυτη αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα».

"Άριστος" και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ή άλλως γελάει ο κόσμος με τον θλιβερό θίασο του Μητσοτάκη.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή