από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ο Χατζηνικολάου ξέρει...» - Η... εξομολόγηση του Μάκη Βορίδη για το τσεκούρι που έχει ήδη προκαλέσει πολλές συζητήσεις

Χατζηνικολάου και Βορίδης

Χατζηνικολάου και Βορίδης

Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019

Στο ακροδεξιό του παρελθόν και στον ρόλο του ως τσεκουροφόρος αναφέρθηκε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον Real Fm.

Διαβάστε τι είπε ο Μάκης Βορίδης

«Τότε στην περίοδο που αναφέρεστε είχα δεχθεί εμπρηστική επίθεση 13 φορές, μου έκαψαν τα γραφεία, 13 φορές είχα πάει στην αστυνομία, 13 φορές η αστυνομία δεν έκανε απολύτως τίποτε και δεν με έχετε ρωτήσει ποτέ πόσες φορές έχω δεχθεί προσωπική επίθεση γιατί ο κ. Χατζηνικολάου μπορεί να θυμάται.

Αρα λοιπόν ωραίο είναι να δείχνουμε το τσεκούρι, να δείχνουμε λίγο και γύρω γύρω τι έχει γίνει; Η αυτοδικία ήταν πάντα κακή, αλλά στην αυτοδικία οδηγείται κάποιος σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον δηλαδή να πάω σε εκείνη την εποχή αφού θέλετε. Ημασταν αντίπαλοι με τον κ. Χατζηνικολάου τότε ήταν στη ΔΑΠ.

Η ΔΑΠ δεν εμπλεκόταν σε φασαρίες και δεν δεχόταν επιθέσεις; Αυτό είναι κατάσταση; Αρα αυτή την κατάσταση κ. Δελλατόλα, η οποία είναι μια κατάσταση 30 ετών έτσι, πρέπει να παραμείνει ες αεί έτσι; Αυτό λέει η Αριστερά;

Δεν θεωρώ πολύ έξυπνο από την πλευρά της Αριστεράς κάθε φορά που εγώ θα μιλήσω για κάποιο θέμα να μου λένε τι έγινε το ’83. Γιατί σε τελευταία ανάλυση αυτό δείχνει και το πόσο δύσκολα βρίσκονται από πλευράς επιχειρηματολογίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιες ευθύνες γιατί αυτή την τετραετία που διακυβέρνησε δεν έκανε τίποτε για να αντιμετωπίσει τη βία και την ανομία και στα πανεπιστήμια και στα Εξάρχεια και αλλού.

Και λέω ότι η κυβέρνησή μας έχει πάρει καθαρή εντολή για να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο και θα το κάνει. Το κάνει με οργανωμένο τρόπο, με συγκροτημένο τρόπο, μεθοδικά. Οταν το λέω λοιπόν αυτό, η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι το ’85 ήσουν στη νεολαία ΕΠΕΝ, γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει επιχείρημα πια».

instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή