από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Απόστολος Γκλέτσος στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος

Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2019

Το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου, φιγουράρει ανάμεσα στις προσωπικότητες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Προς στιγμήν δημιουργήθηκαν παρανοήσεις καθώς όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για απλή συνωνυμία με τον γνωστό ηθοποιό και πρώην δήμαρχο Στυλίδας. Εξάλλου το όνομά του δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τις προσωπικότητες που απαρτίζουν την ΚΕ Ανασυγκρότησης.

Ωστόσο η Κουμουνδούρου τελικά έδωσε λύση στο μυστήριο και επιβεβαίωσε πως ο… ορίτζιναλ Απόστολος Γκλέτσος θα είναι ανάμεσα στα μέλη της Διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπής.

Στη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία περιλαμβάνονται όλα σχεδόν τα στελέχη του κόμματος που είχαν θητεύσει ως υπουργοί και υφυπουργοί αλλά και προσωπικότητες από τα συνδικάτα, την αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία, το Φεμινιστικό και Οικολογικό Κίνημα.

Από το χώρο της κεντροαριστεράς ξεχωρίζουν τα ονόματα της Ρεγγίνας Βάρτζελη, πρώην διευθύντριας του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, του Θύμιου Λιβάνη, προσωπικού ιατρού του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, επί αρχηγίας Γ. Παπανδρέου όπως: η Μαρία Θεοχάρη, ο Θάνος Γικόνογλου, η Χρύσα Μανωλιά αλλά και ο πρώην Γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νίκος Μαδεμλής. Επίσης συμμετέχουν οι πρώην βουλευτές Ρούλης Κοκελίδης και Χρήστος Κοκκινοβασίλης, ο προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο Θόδωρος Τσίκας, πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι.

Επίσης συμμετέχει ο γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αχιλλέας Μητσός.

Από τον συνδικαλιστικό χώρο συμμετέχουν οι: Γιώργος Αδαμίδης (πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ), Γιώργος Αλεξανδράκης (πρόεδρος ΕΥΔΑΠ), Γιώργος Πετρόπουλος (αντιπρόερδος ΑΔΕΔΥ). Από το χώρο του Πολιτισμού οι: Κώστας Καλδάρας (μουσικός), Σταμάτης Κραουνάκης (συνθέτης), ο Νίκος Μωραΐτης (στιχουργός)αλλά και οι πανεπιστημιακοί Αρης Καζάκος, Νίκος Μουζέλης, Ηλίας Νικολακόπουλος, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Δημήτρης Πλουμπίδης.

Η Κεντρική Επιτροπή ανασυγκρότησης θα συνεδριάσει το Σάββατο στις 12:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

newpost.gr

Δείτε όλα τα ονόματα ΕΔΩ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή