από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Προκαλεί ο Μπογδάνος: «Παραφουσκωμένη ιστορία» για τη φοιτήτρια που καταγγέλλει ότι γδύθηκε από αστυνομικό

Προκαλεί ο Μπογδάνος: «Παραφουσκωμένη ιστορία» για τη φοιτήτρια που καταγγέλλει ότι γδύθηκε από αστυνομικό
Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019

«Να βγει μπροστά» κάλεσε τη φοιτήτρια που κατήγγειλε ότι της ζητήθηκε από αστυνομικό να κατεβάσει το παντελόνι της κατά τη διάρκεια ελέγχου στην Πατησίων, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος αμφισβητεί το περιστατικό.

Φυσικά, ένα τόσο νεαρό κορίτσι ίσως μην επιθυμεί να «βγει μπροστά» για να καταγγείλει ένα τέτοιο θέμα δημόσια, φοβούμενη τον στιγματισμό και την υπερέκθεση στα media.

«Εφόσον το περιστατικό με την 22χρονη που καταγγέλλεται πως έγδυσαν αστυνομικοί στην Πατησίων είναι υπαρκτό, ζητώ να γίνει επώνυμη καταγγελία ώστε να αναλάβω προσωπικά σχετική κοινοβουλευτική πρωτοβουλία, να γίνει ΕΔΕ, να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Αυτά και περιμένουμε», αναφέρει σε ανάρτησή του o πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.

Στην καταγγελία αναφέρθηκε και από το βήμα της Βουλής, αφήνοντας υπόνοιες για «ανύπαρκτη» ή «παραφουσκωμένη» ιστορία: «Επειδή αναφερθήκαμε σε ένα δημοσίευμα εδώ σήμερα, που μου μυρίζει και αυτό «βιωματικό post» και fake news, ο ίδιος προσφέρομαι να βρούμε την κοπέλα η οποία «καταγγέλλεται» ότι γδύθηκε από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας. Να κάνω εγώ την κοινοβουλευτική αναφορά και να κινήσουμε εμείς τις διαδικασίες για την πειθαρχική δίωξη αυτών των αστυνομικών. Αλλά δεν θα γίνει, διότι δεν θα βγει μπροστά. Διότι πολύ φοβάμαι ότι αυτή η ιστορία είτε δεν υπάρχει είτε είναι άλλη μία ιστορία η οποία… παραφουσκώθηκε, για επικοινωνιακούς λόγους», είπε ο Κ. Μπογδάνος.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή