από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δύο αναρτήσεις «χαστούκια» Αντώναρου στον «υπουργό παντός καιρού» Χρυσοχοΐδη (ΦΩΤΟΣ)

O Ευάγγελος Αντώναρος

O Ευάγγελος Αντώναρος

Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις αυθαίρετες και απαράδεκτες αστυνομικές πρακτικές με αφορμή τη χθεσινή «επιχείρηση» στο Κουκάκι άσκησε με δύο αναρτήσεις του στο facebook o πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαική χώρα τα αστυνομικά όργανα που είναι ύποπτα για άσκηση αδικαιολόγητης βίας, προσβολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υπέρβαση καθήκοντος θα είχαν τεθεί ΑΜΕΣΑ και μέχρι την ολοκλήρωση των εσωτερικών ερευνών ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Μαζί με τους επιβλέποντες και φέροντες την ευθύνη βαθμοφόρους. Ειδικά αν οι τελευταίοι είναι τα ίδια πρόσωπα που ευθύνονται για τα παρατράγουδα του τελευταίου διαστήματος. Και για παραδειγματισμό αλλά και για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών» επισημαίνει στην ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος .

Ενώ τόνισε «Ο δε πολιτικός τους προϊστάμενος θα είχε υποβάλει σε άλλη χώρα αν μη τι άλλο για λόγους ευθιξίας την παραίτησή του στο πρωθυπουργό. Αλλά σιγά να μην έχει τέτοιες ευαισθησίες ο εκ μεταγραφής από άλλο χώρο υπουργός παντός καιρού.»

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή